8. children – Performance/workshop/activities

PERFORMANCE  OG WORKSHOP FOR BARN

IMG_4143

Workshop: Hattemakeri – rester fra et bursdagsbesøk
Hele verkstedet er en stasjon som ligner et bursdagsbesøk. Her kan både voksne
og barn få lage sine hatter, masker og parykker inne i bursdagsrommet. Det meste av materialet er i fra materialer som er spart inn fra tidligere bursdagsbesøk. Hattene blir satt sammen av papptalerkner/kopper med mer.  Da bursdagsbesøk er fyllt av farger / glitter og stas blir nok hattemakeriet det også.

Hattemakeri – rester fra et bursdagsbesøk

Workshop / Drop in verksted:
«Lille venn bygger en verden av streker.»
Sted: Barnas kulturhus

Workshop / Drop in verksted:
«Lille venn bygger en verden av papir.»
Sted: Barnas kulturhus


Performance for barn
«Svevende vesener»
Uka – Trondheim

p1110335

Performance for barn: Hjelp – hodet mitt er fullt av svevende vesener

En dag da Mia våknet var hodet hennes fullt av svevende vesener. De fargerike skapningene fløy over hodet og ville ikke flytte på seg. Hva skulle hun gjøre? Da kom det en liten stemme og visket inn i øret hennes: «De svevende skapningene kan ikke se fordi de har ikke øyner.» Det var da kunstneren fikk en idè.

Dette er en performance der barna får være med å hjelpe noen av skapningene ut på en ny reise. Men skapningene har begynt å formere seg, så her gjelder det å hjelpe til.

Byport: Et hotell for dyr i Bergens Byport – Prosjekt der elevene fikk utvikle en byport med aksjonslæring –  Kulturskolen på tur Viborg Snapsting Europeiske kulturbarn – Danmark 2017


Byport detalje: Et hotell for dyr i Bergens Byport – Prosjekt der elevene fikk utvikle en byport med aksjonslæring –  Kulturskolen på tur Viborg Snapsting Europeiske – Danmark 2017

Svevende vesener
Helium ballonger blir svevende vesener.

Barn(i)festivalen samarbeid med Marit Landsem – Storåsfestivalen